во , ,

Ова е грабеж! Давајте ги парите и накитот!

Мажот се враќа од службено патување, ја начекува жената сама во куќата, облечена само по наметка и седнуваат во дневната да пијат кафе. По некое време, од спалната излегува еден маж и вели:

– Ова е грабеж! Давајте ги парите и накитот!

И веднаш тргнува да бега преку влезната врата… По неколку секунди, од спалната излегува уште еден маж.


– Јас сум полицаецот Петров! Да не видовте еден криминалец?

Жената веднаш:

– Да, да, натаму избега!

– Колеги, по мене!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе кои докажале дека секогаш има време за совршена промена

21 Лице кое случајно или не, се стекнало со богатство од минатото