во ,

Оди кај мечката и и вика: Мецо ајде малце трбушни плес!

Нашол Зајко пушка во шумата… и вика:

– E мецо сега ти е*ав матер…


Оди кај мечката и и вика:

– Мецо ајде малце трбушни плес!!!

– Чекај бе зајко смири се…што ти е?

– БАМ! (пука во воздух)

– Добро, добро.. и почнала да игра.

– Ајде сега качи се на дрво…

– Аман бе зајко, ти не беше ваков!

– БАМ! (пука во воздух)

– Добро, добро, само не ме убивај.

– Ајде сега посери се….

– Аман зајко немој, како така пред тебе да се серам…

– БАМ! (пука во воздух)

– Ќе серам, ќе серам…

– Е АЈДЕ СЕГА ДА ГИ ИЗЕДЕШ ГОМНАТА…

– АБЕ ЗАЈКО НЕМОЈ…жити се…

– КЛИК… клик…

– Еј мецо, заеби… јас ќе ги изедам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се сретнале четворица другари после 30 години од како матурирале и отишле во кафана да прослават…

Кажи ми Перо, во кое школо учеше ти?