во ,

Од каде ти се тебе 100 евра?

Оди Мујо во војска, а Фата останала дома. После месец дека Фата му праќа на Мујо 100 евра. Мујо се мисли, од каде на Фата толку пари кога не сме имале толку пари цел живот.

После неколку дена, Фата му праќа уште 200 евра. Мујо веднаш побарал да го пуштат дома на три дена.


Стигнува дома, отклучува врата и ја гледа Фата со љубовникот во кревет.

– Од каде ти се тебе 100 евра?

Фата тивко одговара:

– Од него

А од каде ти се пак уште 200 евра за неколку дена?

Фата уште потивко:

– Пак од него

Мујо веќе налутен и вика:

– Па покриј го човекот, не гледаш ќе настине!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Сакам сите мажи да се организираат во две колони. Едната нека биде со мажи кои се главни…

Господине, јас го донесов синот затоа што сакам да работи во полиција…