во ,

Од кого учат паметните луѓе?


Вистина 1:

– Глупавиот учи од сопствените грешки.

Вистина 2:

– Паметниот учи од грешките на другите.

Заклучок:

– Паметниот учи од глупавиот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Русин имаше неверојатна среќа: Огромна бетонска плоча падна врз неговиот автомобил…

Уметник зема различна дрога секој ден и прави автопортрет според чувството кое го води