во ,

Отишол студент на испит. После испитот другите го прашуваат како поминал…

Реклама

Отишол студент на испит. После испитот другите го прашуваат како поминал.

Студентот одговара:

– Величествено и божествено!

Го прашуваат тие: зошто величествено, а зошто божествено?

Студентот одговара:

– Величествено, затоа што професорот носеше вратоврска и јас носев вратоврска, а божествено: кога професорот поставуваше прашања, јас се крстев, а кога јас одговарав, тој се крстеше!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се договорило машко друштво да гледаат заедно натпревар…

Имал еден фармер фарма со кокошки и само еден, веќе стар петел…