во ,

Отишол Трпе на печалба и од таму 3 години и праќал на Трпана пари дома…

Отишол Трпе на печалба и од таму 3 години и праќал на Трпана пари дома.

По три години се враќа Трпе дома и што да види. Куќата средена, Трпана ослабена, дотерана, топ. Почнале да се сек*аат и Трпана почнала еден нов потег, друг нов потег, трет различен потег од претходните. На Трпе му станало чудно, застанал и ја прашал:

Реклама

– Трпано! Ако си била верна од каде ги научи овие нови работи?!

– Па Трпе знаеш како е, ти праќаше пари јас плаќав кабловска, гледав странски филмови и од таму научив.

Продолжиле да се сек*аат и едно време Трпе со сета сила и врзува шамар на Трпана и и вика:

– Добро бе, јас цел живот гледам фудбал, па не знам топка да шутнам, ти од гледање кабловска го научи ова!


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трпе, како го воспитуваш син ти, со ќотек или преку разговор?

Мите и Ставре, стари другари решиле да станат ловџии. Купиле пушки и пошле на лов на зајаци….