во ,

Пијан човек оди по главната улица, застанува и почнува да…

Реклама
Пијан човек оди по главната улица, застанува и почнува да моча. Полицаецот го забележува и извикува:

– Срам да ви е! Казна 2500 денари.

Пијаниот пребарува по сите џебови и конечно наоѓа новчаница од 5000 денари. Сега полицаецот бара 2500 денари да му врати кусур, но не може да ги најде.

На тоа пијаниот вели:

– Мочај и ти, јас честам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Жени кои докажаа дека имаат совршена смисла за хумор и го вртат светот околу себе

Момчето ја прашува девојката во која е вљубен веќе подолго време…