во , ,

Под бандера некоја плавуша бара нешто. Доаѓа Полицаец и ја прашува…

Реклама

Под бандера некоја плавуша бара нешто. Доаѓа Полицаец и ја прашува:

– Што бараш?

– Клучот. Помогнете ми ако сакате.

Барале двајцата 15 мин. и на крај полицаецот ја прашува плавушата:

– Каде точно го изгуби?

– Еее, онаму.

– Па што не го бараш таму?

– Нема светло таму.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе кои обичните чевли ги претворија во ремек дело

Трговска куќа распишала оглас за вработување на продавачи. Јавиле се многу луѓе и идат…