во ,

Полицаец застанува човек и му вели…

Реклама

Полицаец застанува човек и му вели:

– Не смеете да држите мечки на предното седиште!

– Но тоа е само плишана мечка.

– Расата не е битна!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Синот се спремил за излегување во град и прашува…

Жената го праќа мажот да купи кило полжави на пазарот…