во ,

По лудата ноќ, момчето ја прашува девојката…

Реклама

По лудата ноќ, момчето ја прашува девојката:

– Ајде, кажи ми колку си имала до сега?

Девојката молчи намуртено. После два часа молчење, момчето се понижува и вели:

– Извини, не сакав да ти поставам такво прашање, ми беше срам, уште ли си лута на мене?

– Молчи будало, бројам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Едно утро, некој тропа на вратата на бабата….

Млад татко вози низ паркот детска количка, а детето…