во ,

Прекрасна студентка во минич полага испит…

Реклама

Прекрасна студентка во минич полага испит. Свесна за својата убавина, му вели на професорот:

– Професоре, јас сум подготвена да направам сè за да положам.

– Баш сè?

– Баш сè!

– Дали си целосно сигурна?

– Да, професоре, морам да го положам испитот! Само кажете што сакате да направам.


– Добро, тогаш, кажи ми што правиш во петок навечер?

– Ништо посебно, професоре!

– Е, тогаш би можела малку да учиш!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Отишол човек во фин ресторан, нарачал комплетен ручек, келнерот му донел супа за почеток…

По напорниот ден, фармерот отишол до локалниот бар. Седнал покрај една жена и нарачал чаша шампањ…