во ,

Пренеси понатаму!

Султанот си доаѓа дома, а 33-те негови жени го чекаат наредени една до друга. Се наведнал султанот и и шепнал на првата:

– Очите ти се како сјајни ѕвезди, усните ти се како свежи црешни…те сакам највеќе од сите. Пренеси понатаму !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Навалица Presents: Свадбата која ќе ве одведе во другата димензија

Нема што нема