во , ,

Продавачка на пазарот вика…

Реклама

Продавачка на пазарот вика:

– Чернобилски јаболка, чернобилски јаболка!

И приоѓа човек и ја прашува:

– Дали си жено луда, зошто ги нарекуваш чернобилски, кој ќе ти ги купи јаболка?

– Ааа, купуваат, купуваат, некој за зетот, некој за свекрвата, некој за снаата, купуваат, купуваат…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат органите во човечкото тело кој треба прв да оди во пензија…

Ќерката ја прашува мајка си…