во ,

Пушти ме и ќе ти исполнам една желба! – го замолила рипката…

Реклама

Нашинец фаќал риби во едно езеро во Италија. Фатил златна рипка:

– Пушти ме и ќе ти исполнам една желба! – го замолила рипката

Нашинецот се помислил и рекол:

– Направи мост од тука до Македонија, кога ќе тргнам нигде да не запирам.

Рипката:

– Тоа е 99% невозможно!

Нашинецот:


– Тогаш направи кога сме на печалба, нашите жени да не одат со други мажи.

Рипката:

– Со колку ленти сакаш да биде мостот?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добре дојде сега во рајот, ама пред да се сместиш ќе преноќиш тука, оти е ноќе…

Па добро бре Трајче, што е с’с тебе, колко гледам прв д’н си офарбаја 2 километра…