во ,

Работник го прашува својот шеф…

Реклама

Работник го прашува својот шеф:

– Може ли денес малку порано да излезам од работа, морам со жената во шопинг?

– Денес не може, жал ми е.

– Ти благодарам, шефе, знаев дека ќе ми излезеш во пресрет.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Студент полага усмен испит. За тоа време професорот се ниша на столчето…

Влегува жена вознемирена во аптека…