во ,

Разговараат Англичанка, Французинка и Македонка како тие ги дресираат своите мажи…

Реклама

Разговараат Англичанка, Французинка и Македонка како тие ги дресираат своите мажи.

Прва почнува Англичанката:

– Јас му реков на мојот маж еден ден: „Џон, од денес повеќе не ти готвам“.

Првиот ден не гледам ништо, вториот ден не гледам ништо, третиот ден тој нешто се обидува, четвртиот ден ангажира слугинка и сега таа работи се.

На тоа Французинката вели:

– Јас на Пјер еден ден му реков: „Од денес повеќе не ти перам“. Првиот ден не гледам ништо, вториот ден не гледам ништо, третиот ден тој нешто се обидува да пере во мијалникот, четвртиот ден дојде слугинка и од тогаш таа сè работи.

На крајот Фата рекла:

– Еден ден јас доаѓам и му велам на Јово: „Од денес повеќе не ти готвам и не ти перам“. Првиот ден не гледам ништо, вториот ден не гледам ништо, третиот ден гледам нешто малку на десното око…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Девојка му пишува писмо на дечкото…

Се договорило машко друштво да гледаат заедно натпревар…