во ,

Разговараат две комшивки и едната вели…

Реклама

Разговараат две комшивки и едната вели:

– Ќе ти купам завеса за роденден.

– Зошто завеса? – прашува другата.

– За кога го изневеруваш мажот со поштарот додека тој е на работа, да не те гледаат малите деца!

– А јас ќе ти купам очила!

– Зошто очила?

– За да видиш дека тоа е твојот маж!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Разговараат двe деца и едното го прашува другото…

Како изгледаат мајките на 15-те најжешки жени