во ,

Разговараат две комшики…

Реклама

Разговараат две комшики:

– Комшивке, слушнав дека ќерка ти се омажи, честитам! Како ѝ е во бракот?

– Супер, мажот ѝ е прекрасен, ѝ купува бунди, ја води на летувања и зимувања…

– А и син ти се ожени, како му е нему?

– Не прашувај ме ништо, ожени некоја змија, па купува бунди, па ја води на летување, па ја води на зимување!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Славни парови кои би можеле да го освојат генетскиот џекпот доколку станат родители

Застанува полицаец бабичка од 80 години и ја прашува…