во ,

Разговараат двe деца и едното го прашува другото…

Реклама

Разговараат двe деца и едното го прашува другото:

– А каде си ти роден?

– Дома, а ти?

– Јас сум во болница.

– Зошто? Што ти беше?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Одделението добило за домашна работа да напишат состав на тема “Има само една мајка!…

Разговараат две комшивки и едната вели…