во ,

Разговараат три кучиња во шинтерница…

Реклама

Разговараат три кучиња во шинтерница

Првото вели:

– Јој, газдарицата купи нов персиски тепих, а јас се измочав право на него. Сигурно ме чека успивање!

Второто вели:

– Мојот газда купи ново порше и кога ме повози, од страв се изнередив на кожните седишта и сигурно ме чека успивање. Кукавица!

– А ти, што направи? Го прашуваат третото.


– Мојата газдарица облече нова свилена ноќница и кога се наведна мене ми проработи нагонот и скокнав на неа од позади… да не ви раскажувам понатаму!

– Ауууу, тебе сигурно те чека успивање, му велат двата кучиња во глас.

– Ма не бе, мене ме доведоа само да ми ги скратат ноктите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дошле ветеринари во некое село и меѓу другото прават и вештачко оплодување на крави…

Внукот го гледа дедото како седи на клупа без гаќи и го прашува…