во ,

Решиле Американците да ја испитаат штетноста на алкохолот, па дале на еден глушец да испие чаша виски…

Реклама

Решиле Американците да ја испитаат штетноста на алкохолот, па дале на еден глушец да испие чаша виски.

Глушецот починал по 10 минути.

Пробале со текила, но глушецот починал по 12 минути.

На крајот, му дале на глушецот сливова ракија.

Глушецот испил една, па втора, а по третата и почнал да вика:

– Мац, мац, дојди овде ако смееш!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Момчето ја прашува девојката во која е вљубен веќе подолго време…

Луѓето се сеќаваат на најчудните работи што ги доживеале и сè уште очекуваат да најдат одговор на…