во ,

Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво и да ми стаеш една капка уље…


Си бил некој Тетовчанец и отишол на бензинска со колата па му се обратил на работникот:

„Сакам да ми га нап’лниш колава со гориво и да ми стаеш една капка уље…„

Па работникот му вели:

„Да не сакаш и да ти прднем во гумата?„

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Е, како бе ти полжав се најде олку високо?

Еурокрем имате ли?