во , ,

С’г ли се доваѓа дома бе у 7 сабајле ! Куде беше до с’г!

Жена му вика на мужа:

С’г ли се доваѓа дома бе у 7 сабајле ! Куде беше до с’г!

-Па срце нели знаеш дека Перо се жени и не викна на момачко вече…

-Момачко вече а? Сигурно е имашло и некоја пијана дроља с’с коју сви сте имале секс на најразлични начини целу ноќ!!

-Ам’н бе жено па не беше такој од куде ти таква идеја..

-Ти ли бе на мене ке ми кажуеш, мислиш ја не сам ишла на момачко вече !

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Животни кои сами го пронашле својот газда

Здраво душо, Трпе на телефон, јас сум во возот…