во ,

Седат двајца пијанци во кафана…

Реклама

Седат двајца пијанци во кафана.

Едниот вели:

– Можам да се кладам дека несреќата никогаш не доаѓа сама.

А другиот на тоа вели:

– И јас смеам да се кладим во тоа. Ене ги, доаѓаат твојата и мојата жена…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се расправаат двајца богаташи кој е побогат…

Го прашува жената мажот…