во ,

Седи дедо во автобус и до него седи една жена со убав задник…

Реклама

Седи дедо во автобус и до него седи една жена со убав задник. Дедото гледа, гледа и одеднаш прашува:

– Ќерко, можам ли за 100 евра да те удрам по задникот?

– Бегај бе дедо, ti си луд?! – одговара жената.

Малку подоцна жената се мисли и си вели во себе „ајде нека ме удри овој дедо, ќе земам 100 евра и ќе си купам нови штикли“ и таа вели:

– Дедо, аjде слободно ме удри.

И дедото ги става рацете во гаќите и почнува да гали, гали, а жената вели:

– Ајде удри веќе еднаш!

– Ќе удрев јас, ама да имав 100 евра.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото имал проблем со синот кој не сакал да учи…

Згодна девојка го прашува продавачот…