во ,

Се караат маж и жена…

Реклама

Се караат маж и жена:

– Ти ги трошиш сите пари на пиење – вели жената.

– А ти купуваш маскара за 100 евра.

– Но, јас го купувам тоа за да ти бидам убава.

– И јас пијам за да ми бидеш убава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува баба во автобус и му вели на кондуктерот…

15 Пати генетиката извлече магија на која би и завидувале дури и кумовите самовили