во , ,

Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони…

Се појавил Господ и им рекол на мажите да се постројат во две колони, во првата колона да застанат сите мажи кои се главни во бракот и кои се глава на фамилијата, а во другата колона мажите кои се под влиjание на жените…

Се построиле мажите и што ќе виде Господ, колоната во која мажите се под влиjание на жените била километарски долга додека во другата колона имало само еден маж.

Реклама

Се налутил Господ и почнал да вика:

– Како не ви е срам Јас ве создадов вас, за да бидете главни, глава на фамилијата, а не да ме срамите, да бидете под влијание на жените. Ништо не сте научиле, од вас сите само еден ги исполни моите очекувања.

Се свртел кон единствениот маж кој бил во другата колона и го прашал:

– Ајде кажи ми ти сине како ти успеа да бидеш единствен во ова колона?

Mажот одговорил:

– Немам појма, жена ми ми рече да застанам тука.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Добро и што најде у њега?

Влегува еден дечко во аптека и прашува: „Извинете, дали имате презервативи?“