во ,

Се расправаат двајца богаташи кој е побогат…

Реклама

Се расправаат двајца богаташи кој е побогат:

– Јас имам толку многу пари што можам целиот свет да го купам, вели првиот.

– Жал ми е, не е на продажба! – одговара вториот.

– Како тоа не е на продажба? Јас имам пари за сè!

– Затоа што јас веќе го купив!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Таткото ја повикал ќерката и ѝ соопштил…

Седат двајца пијанци во кафана…