во , ,

Се соопштуваат годишните награди…

Состанок во државна фирма.

Се соопштуваат годишните награди.

-На другарот Трпе: чевли.

-На другарот Рамадан: сандали.

-На другарот Мики: влечки.

-На директорот: 10000 евра.

Од задниот ред се јавува Трпе:

-Така и му треба, нека оди бос, мамичето негово.

Што мислиш?

9 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

35 Неверојатни илустрации базирани на една основна слика

19 Фотографии од мачки “под дејство” на мачешка трева