во , ,

Се сретнале четворица другари после 30 години од како матурирале и отишле во кафана да прослават…

Се сретнале четворица другари после 30 години од како матурирале и отишле во кафана да прослават. Еден од нив отишол до WC а останатите тројца зборувале за тоа колку биле успешни нивните синови.

Првиот рекол:


– Мојот син заврши економски фалултет и стана банкар, сега толку е богат што на својот најдобар другар му купи фраери.

Вториот рекол:

– Мојот син стана пилот и успеа да основа своја авио компанија и стана толку богат што на својот нај добар другар му полкони авион.

Третиот рекол:

– Мојот син е инжењер и основа своја развојна компанија и толку се обогати што на својот нај добар другар му изгради замок.

Се вратил четвртиот од WC и прашува за што разговарате? А овие му кажале дека кажуваат колку им се успешни синовите па го прашале: А што е со твојот син, успеа ли нешто во животот?

Четвртиот рекол:

– Мојот син е геј и работи како шанкер во геј бар.

– Мора да е разочарувачки тоа за тебе му рекле другарите!?

А овој пак им вели:

– Не не, супер му оди, минатата недела му беше роденден и за поклон доби едно ферари, авион и замок од неговите тројца дечковци…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Англичанец, Французин и Македонец дискутираат која националност биле Адам и Ева…

Оди кај мечката и и вика: Мецо ајде малце трбушни плес!