во ,

Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко…

Мајката му пишува писмо на синот кој е во затвор:

– Сине, откако отиде во затвор, мене и на татко ти ни е многу тешко. Нема дури кој да ни ја прекопа градината за да насадиме компир.

Реклама

Одговорот на синот:

– Мамо, не копајте ја градината! Таму го закопав златото.

Одговорот на мајката:

– Сине, не знам за какво злато зборуваш. Го добив писмото отворено,а вчера овде беше полицијата, ја прекопаа целата градина и ништо не најдоа.

Одговорот на синот:

– Мамо, толку можам да направам од овде, сега само засадете го компирот.


Кул Маици: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мецо, дај да тепаме некого бе, имам нешто вишок енергија…

Добро, ама одговорете на прашањево. Гледате две светла кои идат накај вас, што е тоа?