во ,

Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?


Таткото го прашува Зоки Поки:

– Сине, ти што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?

– Тато јас сакам да бидам чистач на базени.

– Баш тоа и ништо друго?


– Може и градинар, водоводџија, разнесувач на пица, Дедо Мраз…

Таткото малку се замислил, а потоа извикал:

– Жено, синот ги нашол касетите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

10-те Најстрашни филмови на нашето време, според експертите

40 Мали детали кои ќе ви помогнат да го изберете најдобриот зеленчук и овошје