во ,

Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце?


Баба влага во автобус и му вика на шоферот:

– Синко, немам пари за карта, може ли да ти дадам јајце?

– Ајде бабо, не е проблем.

Наредните неколку денови се повторувало истото и на шоферот му дошло преку глава и и рекол:


– Ајде бабо, ова последен пат да ти е. Повеќе нема да те примам со јајца.

Следниот ден бабата доаѓа со кокошка во рака и му вика:

– Месечна, синко!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Има две врати: М и Ж, кај да влезам?

19 Познати личности кои напорно работеле на својот имиџ