во ,

Си биле 3-ца браќа Србин, Американец и Шпанец. И биле договорени сите во ист час да испијат по 3 пива….

Си биле 3-ца браќа Србин, Американец и Шпанец. И биле договорени сите во ист час да испијат по 3 пива. Влегува Србинов во кафана и му вика на келнерот:

– Дај ми 3 пива.


Овој му дава. И така со ред. По 10 дена келнеров му вика:

– Зошто секогаш пиеш по 3 пива?

Овој му вика:

– Па јас имам 3-ца браќа што се по странство и сме договорени секој ден да пиеме по три пива во ист час.

По 20 дена влегува во кафаната и порачува 2 пива. Келнеров зачуден му вика:

– Да не умре некој од браќата па што порачуваш две пива?

– Ма не, јас престанав да пијам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

18 Фотографии кои случајно станале ремек-дела

Синко, што планираш да правиш?