во ,

Си било едно момче и сите го викале Жути…

Реклама

Си било едно момче и сите го викале Жути.

Еден ден тој купил зелен автомобил.

Се вратил дома и мајка му му вели:

  • Па зошто зелен, црн Жути?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 Луѓе ги споделија своите најнепријатни моменти кои се претворија во комедија за вечен живот

Фата се фали на пријателките…