во ,

Слетуваат тројца Срби на неосвоениот Марс…

Реклама

Слетуваат тројца Срби на неосвоениот Марс. Излегува првиот, го закачува српското знаме и вели:

-Ова е српска земја, да живее Република Србија.

Излегува вториот, го нокаутира првиот и вели:

– Ова е српска земја, да живее Кралството Србија.

Излегува третиот, вади пиштол, ги убива двајцата и вели:

– Српската земја е таму каде што се српските гробови.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во оптика жената му се обраќа на мажот…

13 Невести кои ги отфрлија традициите и носеа шарени венчаници