во , ,

Сликар, доктор и програмер дебатираат што е подобро да се има: жена или љубовница….


Сликар, доктор и програмер дебатираат што е подобро да се има: жена или љубовница.

Сликарот:

• Па, подобро е да имаш љубовница, тоа е повеќе возбуда и повеќе инспирација.

Докторот:

• Па, подобро е да имаш жена, тоа е сигурна врска и стабилност.

Програмерот:

• Знаете што, момци? Најдобро е да имаш и жена и љубовница. Жената мисли дека си кај љубовницата, љубовницата мисли дека си кај жената, а ти програмираш…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Бизнисмен влегол во банка во Њујорк и побарал заем од 5.000 долари за двонеделен службен пат на Филипини…

19 Дами кои одлучија дека стилистот знае најдобро