во ,

Слушај комшија, секој пат кога жена ми ќе ме изневери со друг заковај по еден клинец на вратата…

Реклама

Отишол еден маж на работа во странство. Не бил сигурен во верноста на сопругата па му рекол на комшијата:

– Слушај комшија, секој пат кога жена ми ќе ме изневери со друг заковај по еден клинец на вратата.

Комшијата се согласил.

Кога се вратил мажот видел само три клинци на вратата и го прашал комшијата:

-Жена ми само три пати ме изневери??

А комшијата одговорил:

– До сега три врати сменив…


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мирно и пополека! Што се десет години, нема ни да почувстуваш како ќе летнат…

Некое дете, го заборавило папагалот во фрижидер. После неколку часови…