во ,

Срце угаси ми се компјутер… што да праву?!

Врти му жена на телефон на мужа:

Срце угаси ми се компјутер… што да праву?!


– Има едно округло дугме на средину… ај стисни га…

Еве стискам га ама нема ништо…

– Хммм..ај види да не е испаднаја кабел од позади..

Чекај да зему лампу…

– Што ќе ти лампа?

Па снема струја…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Абе брат, зошто жена ти и децата скокаат боси по снегот, што е работата…?

Драг Трпе! Јас веќе неможам да бидам со тебе. Далечината меѓу нас е преголема….