во , ,

Старец и старица поминуваат низ паркот…

Реклама

Старец и старица поминуваат низ паркот.

Таа вели:

– Се сеќаваш ли, Ѓорѓи, на онаа клупа таму? Таму ми го украде првиот бакнеж.

– Се сеќавам. Поради таа кражба уште робувам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Новинар оди во психијатриска болница и го прашува докторот како знае кој е луд, а кој не…

Зошто на ураганите им даваат женски имиња…