во ,

Студент полага усмен испит. За тоа време професорот се ниша на столчето…

Реклама

Студент полага усмен испит. За тоа време професорот се ниша на столчето.

Во еден момент столчето се крши и професорот паѓа на подот.

Студентот не издржува и почнува да се смее.

Професорот, полека станувајќи и чистејќи го оделото, вели:

– Ех колега, денес паднавме обајцата!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ја изневерував сопругата и и признав за тоа, очекував драма, но нејзината реакција ме уби

Работник го прашува својот шеф…