во ,

Таткото имал проблем со синот кој не сакал да учи…

Реклама

Таткото имал проблем со синот кој не сакал да учи. Секој ден кога и да дојдел дома, истата работа:

– Учи, сине, учи…

Но, ништо – лоши оценки. Се досетил таткото, па донел дома списание со разголени девојки и го оставил кај синот во собата.

Кога утредента дошол дома, го затекол синот како го прелистува тоа списание.

– Како оди, сине?

– Супер – рекол синот.


– Ау, тато, какви се овие девојки добри! Што мислиш, кој ги е..?

А таткото одговорил подготвено:

– Одлични ученици, сине, одлични ученици!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Гледа мажот ТВ и се дере…

Седи дедо во автобус и до него седи една жена со убав задник…