во ,

Таткото пристигнал дома малку пред вообичаеното време за ручек…

Реклама

Таткото пристигнал дома малку пред вообичаеното време за ручек. На улицата пред куќата го нашол синот како си игра со топка.

Воодушевен од неговата игра и самиот почнува да игра топка со малиот. По некое време, малиот застанува и го прашува:

– Тато, а колку ти дадоа чичко Миле и мама да си играш додека тие се горе???

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

На конвенција на пиварите од целиот свет, седнале директорите на…

Зборуваат две баби за своите внуци…