во ,

Тато, тато, погледни го свидетелството…

Реклама

Зоки Поки се враќа дома од училиште на последниот училишен ден и вели:

– Тато, тато, погледни го свидетелството.

Таткото фрла поглед на оценките, сите двојки, а физичко тројка:

– Како не ти е срам бе мајмуне! Наместо да се криеш, ти доаѓаш весел дома, па уште и ми мафташ пред очите со двојките. Се срамам од тебе!

– Зошто да се срамиш од мене? Јас го најдов ова на таванот. Ова е старо свидетелство, кога ти си бил четврто одделение.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Влегува шефот во работилницата и го прашува вработениот…

Еј дечки, сакате да го слушнете најновиот виц за плавуши?