во ,

Те очекува една навистина бурна пролет со многу патувања, многу емоции…

Оди жена кај гатачка:

– Ке може ли да ми ја претскажеш иднината?

– Не е проблем – рекла гатачката и започнала:

– Те очекува една навистина бурна пролет со многу патувања, многу емоции и многу секс, ама на крај ќе ти падне многу тешко.

– Зошто?!

– Маж ти ќе дознае!

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тато нешто не ми е јасно, комшијата од лево зема 25.000 плата и одвај сврзува крај со крај…

Зошто се разведувате?