во ,

Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?

Трпе и Трпана се расправаат кој да го земи детето од училиште.

Трпе:

– Ти подарив ли крзнена бунда лани за роденден?

– Да, ми подари.


– А кожени зимски чизми за роденденот оваа година, ти подарив нели?

– Да, и тоа ми подари.

– Е па затоа жено ти оди да го земеш детето од школо.

– А зошто ти не одиш?

– Со шо бе жено, со чорапи и пена за бричење?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Најлоши работи што можат да се случат на храната

22 Дами кои му се доверија на својот стилист и не зажалија