во ,

Трпе колку деца имаш?

Реклама

Цветко го прашува Трпе:

– Трпе колку деца имаш?

– Два сина и третиот е на пат.

– Од кај си сигурен дека и третиот е син?

– Па како да не бидам, кога вчера тргна на пат до Германија…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Во Битола на паркинг, мандак вози во рикверц и удира чоек. Рипа од колата…

Мујо имал два коња, но имал голем проблем, никако не можел да ги разликува…