во ,

Трпе му вели на татко му…

Реклама

Трпе му вели на татко му:

– Тато, денес кога учителката во училиште постави прашање, само јас ја кренав раката!

Таткото:

– Кое беше прашањето?

Трпе:

– Кој го скрши прозорецот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Баба го прашува таксистот…

Двајца старци одат по улица и се прашуваат еден со друг…