во , ,

Умира мажот. Неколку месеци подоцна умира жената и доаѓа во рајот. Кога го гледа мажот таму, веднаш дотрчува до него и вели…

Реклама

Умира мажот. Неколку месеци подоцна умира жената и доаѓа во рајот. Кога го гледа мажот таму, веднаш дотрчува до него и вели:

– Љубов моја, многу се радувам што повторно ќе бидеме заедно!

Мажот и одговара:

– Мрш! Јасно беше кажано: „Додека смртта не ве раздели“!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Тип оди по улица и го среќава својот пријател кој го прашува…

13 Луѓе ги споделија своите најнепријатни моменти кои се претворија во комедија за вечен живот