во , , ,

Учевме еден збор со три букви….

Малиот Трпе си доаѓа од училиште и баба му го прашува:

– Што учевте денеска?


– Учевме еден збор со три букви.

– Марш до ѕидот, казнет си!

Си доаѓа мајка му и го прашува:

– Зошто стоиш овде казнет?

– И кажав на баба дека учевме еден збор со три букви…

– Иии, продолжи таму да стоиш!!!

Си доаѓа татко му:

– Зошто стоиш овде казнет?

– Па им реков на баба и мама дека на училиште учевме еден збор со три букви.

– Кој збор го учевте?

– Мир.

– Ау, ау, ау! Тие мајка ти и баба ти само на к** мислат!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Со помош на АИ технологијата, објавена последната песна на Тоше Проески: „Кажу да време лечи све“

Ме прати Васе. Рече дека ќе сум ти легнал…